Λίγα λόγια για τον Ιατρό Γεώργιο Κουμέλλη...

Ιδρυτής του Ιατρικού Κέντρου είναι ο Ιατρός Ακτινολόγος Κουμέλης Γεώργιος, πτυχιούχος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επί δεκαετίες ιατρός και επιμελητής Ά του Θεραπευτηρίου “Ευαγγελισμός”.

Έχει επιστημονική Κατάρτιση και πείρα δεκαετιών στις απεικονιστικές εξετάσεις και είναι ο επιστημονικά υπεύθυνος του κέντρου μας..

Το κέντρο

Το ιατρικό μας κέντρο λειτουργεί από το 1981, στην αρχή σαν ιδιωτικό ακτινολογικό ιατρείο, κατόπιν ιδρύσαμε δύο ακόμη εταιρίες με ιατρικές απεικονίσεις και έλαβε την τελική του μορφή το 2007.

Έχει δικό του αυτοτελές κτήριο περίπου 500τμ, τριών ορόφων όπου στεγάζει τα διάφορα τμήματά του.

Πρωτοπόροι στην ιατρική σύγχρονη τεχνολογία φέραμε πρώτοι και καθιερώσαμε στην Χαλκίδα και όλη την Εύβοια, το υπερηχογράφημα, τον αξονικό τομογράφο, τον μαγνητικό τομογράφο, την μέτρηση της οστεοπόρωσης, τον μαστογράφο, και την πανοραμική, που δεν υπήρχαν στην Εύβοια, εκτός από το κλασικό ακτινολογικό και φέραμε πρώτοι στην Ελλάδα την ψηφιακή ακτινογραφία.

Συνεργάτες του κέντρου μας οι έμπειροι ακτινολόγοι - Ιατροί Κουμέλλη Άννα και Αναστασάκης Ιωάννης.

Οι χειριστές τεχνολόγοι των ιατρικών μηχανημάτων έχουν επίσης γνώσεις και πείρα πάρα πολλών χρόνων και εκτελούν με τον καλύτερο τρόπο όλες τις ειδικές εξετάσεις μαγνητικής, αξονικής τομογραφίας κλπ.

Το κέντρο μας είναι εφοδιασμένο με τα πιο σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα Siemens Avanto, μαγνητικό τομογράφο 1,5 Tesla και 18 Channels, Siemens Sensation αξονικό τομογράφο 64 τομών,  ψηφ. ακτινογραφίες και ψηφ. μαστογραφίες.

Σκοπός του κέντρου μας είναι η εξυπηρέτηση με τον καλύτερο τρόπο των εχόντων την ανάγκη των υπηρεσιών μας και την παροχή σωστών διαγνώσεων.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας.

Ο Επιστημονικά υπεύθυνος

Γεώργιος Κουμέλλης